top of page
InaDeQuint-web(18)_edited.jpg

Klas3

Scoren in Retail:
Show me the Mindset

graficsh-04.png

Een retail business starten of merk starten en uitbouwen is niet voor “doetjes”. Het vraagt geloof, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en heel veel hard werk.

Maar wat onderscheidt een succesvolle retailer nu eigenlijk van de kudde? Het “geheim” ligt hem in het hebben van een ondernemersmindset of een groeimindset.

Succesvolle retailondernemers omarmen uitdagingen, fouten en faalmomenten als opportuniteiten om nieuwe competenties en inzichten te ontwikkelen die hen zullen helpen slagen in de toekomst.

Wil jij een succesvolle business runnen? Dan zal je merken dat jouw mindset net zo belangrijk en doorslaggevend is als het behalen van targets en het opzetten van een duurzaam businessmodel.

Voel jij je wel een overweldigd? Goed zo, twijfels maken jou menselijk en angsten horen er bij. Deze angsten en twijfels omzetten naar groei zullen van jou een groots ondernemer maken.

 • Probeer jij ook zo hard om jouw retailconcept of merk te lanceren, te laten groeien, of uit te bouwen? Stuit jij in je pad op hindernissen en gaat het niet altijd zoals jij je het had ingebeeld?
   

 • Verlang jij naar success, voldoening en echte impact met jouw concept en producten? Weet je dat het voor jou is weg gelegd maar ben je op zoek naar die ene sleutel of de volgende stap om te nemen?
   

 • Ben je helemaal klaar met dat innerlijke conflict tussen het leven en de carrière die je echt wil en dat pijnlijke en frustrerende gevoel vol met angsten?

Dan is deze klas echt iets voor jou. In deze klas ontdek jij welke mindset er nodig is om
zowel in als uit je bedrijf te excelleren.

Schrijf je NU In voor deze klas.
02/05 -  Fosbury & Sons Antwerpen -
van 12 tot 16 uur 

Je bent niet alleen!

Ina De Quint van Captain Cork steekt niet onder stoelen of banken dat ook zij regelmatig door een persoonlijk groeiproces gaat; Ze communiceert hier heel open en transparant over op haar sociale media kanalen. Omgaan met angsten en twijfels of af en toe het imposter syndroom dat genadeloos toe slaat.

Toen Ina ontdekte dat elke stap in haar persoonlijk groeiproces vaak exact samen viel met groei in haar bedrijf riep ze de hulp van business coach Andy Nijs in die haar mindset brengt naar een transformationele mindset die doet excelleren zowel in als uit je bedrijf.

 

Zie jij ook het belang van dit groeiproces in en wil jij je graag laten inspireren door een baanbrekende expert op dit vlak? Dan is deze klas echt iets voor jou. Schrijf je nu want de plaatsen zijn beperkt.

IMG_6356.jpg

Schrijf je NU In voor deze klas.
02/05 -  Fosbury & Sons Antwerpen -
van 12 tot 16 uur 

IMG_0783.jpg

Na deze klas kan jij aan de slag met een groeimindset en voel je nieuwe energie en motivatie, je bent in staat om uitdagingen te zien als opportuniteiten.

Wat zijn de voordelen van een groeimindset?
 

 • Diepgaand gevoel van voldoening: nieuwe dingen leren kan je geluksgevoel boosten. Met een groeimindset zal jij meer voldoening halen uit je professionele en persoonlijke leven.

 • Duurzame relaties: met een groeimindset ben je in staat om harmonieus samen te werken met anderen en langdurige en duurzame relaties uit te bouwen met klanten, leveranciers, een team …

 • Probleemoplossend: Met jouw groeimindset zal je helemaal anders kijken naar tegenslagen, uitdagingen en problemen. Je overwint het gevoel van ontmoediging.

 • Zelfzekerheid: Met jouw groeimindset bouw je aan een ijzersterk zelfvertrouwen en geniet je intenser van successen.

Twijfel niet langer maar besef dat al jouw acties worden bepaald door jouw manier van denken.  Gewoontes, overtuigingen, denkwijzen, ze kunnen zowel versterken als afremmen. En dat heb je zelf in de hand. Of beter: in het hoofd.

Schrijf je NU In voor deze klas.

02/05 -  Fosbury & Sons Antwerpen -

van 12 tot 16 uur 

Over de expert:  Andy Nijs

Andy Nijs is een levensstrateeg, een business coach en jouw gids naar persoonlijk en professioneel succes. Met expertise in het transformeren van beperkende overtuigingen en je mentale capaciteiten, het ombuigen van je mindset, energie- en stressmanagement en high performance.

 

Als business coach begeleidt hij ondernemers om hun potentieel en kracht waar te maken. Zodat ze kunnen zijn wie ze echt zijn, hun innerlijke wijsheid toepassen, zich op hun best kunnen voelen en het leven en de business hebben die ze altijd gewild hebben.

 

Andy bouwde meer dan 16 jaar aan zijn eigen sucessen, in de corporate wereld. Hij heeft voor internationale bedrijven gewerkt  in heel Europa. Zoals Nespresso, Richemont, Unilever en Inditex. Hij begon zijn carrière zonder diploma en leerde hoe hij zijn eigen kracht kon benutten om zo zijn eigen MBA te verdienen.

 

Andy verzamelde zijn coachingcurriculum gebaseerd op het werk van transformatieleiders als Wim Hof, Tony Robbins, Brendon Burchard, Marie Forleo en Mindvalley. Andy staat voor ‘walking the talk’. Hij blijft zich zelf steeds uitdagen want je kunt iemand pas op een consistente reis meenemen als je het pad zelf bewandelt.

 

Grijp deze unieke kans om met deze expert aan de slag te gaan voor een uitzonderlijk laagdrempelig aanbod.

Steve_Bollé.jpg

Schrijf je NU In voor deze klas.
02/05 -  Fosbury & Sons Antwerpen -
van 12 tot 16 uur 

Prijzen exclusief BTW

Uniek aanbod voor jou:
Per Klas heb jij de kans om in te stappen in een diepgaand Retail traject van maar liefst 4 intensieve sessies over dit thema met de expert. 3 sessie worden online gegeven, 1 sessie is een fysieke bijeenkomst met catering en netwerkmoment. Tijdens deze sessie zoom je helemaal in op dit thema en dit specifiek voor jouw business, product en unieke retailverhaal.

bottom of page