top of page

Ready? Set! Launch!

Bijgewerkt op: 9 nov. 2021

Het is zo ver! Ik launch vandaag de RETAIL SCHOOL.

Om 17 uur gaat mijn eerste YouTube video LIVE. Ik inspireer je graag met mijn ervaringen.
Hi collega retailer,

Dankjewel om even een kijkje te nemen op mijn website. *Vreugdesprongetje! Ik wil je oprecht bedanken voor jouw steun en interesse in de lancering van de ‘Retail School’.

In 2018 maakte ik de sprong naar retail met mijn bedrijf Captain Cork en holy moly het is al een avontuur geweest. Van alle fouten die je in retail kan maken, maakte ik ze allemaal minstens één keer (en dan ben ik nog mild voor mezelf).

Wat me vooral is opgevallen is het gemis aan goede ondersteuning van retailers. Want zeg nu eerlijk, die standaard ondernemersprogramma's zijn gewoon niet toereikend voor een complexe sector zoals retail.

En zullen we het dan even hebben over de voorbije 2 jaar? Winkels die verplicht moesten sluiten, ontelbare regels en voorschriften, shoppen op afspraak, webshops die als paddenstoelen uit grond groeide, …

Eén ding is zeker. Retail zal nooit meer hetzelfde zijn. Ik noem het een retail revolutie waar niets nog zeker is. Waar moet je nu als retailer nog op inzetten? Je fysieke winkel, e-commerce, marktplaatsen? Hoe kan je in deze volatiele markt als retailer nog succesvol zijn? Je business doen groeien?

Ik heb gezocht en het antwoord niet gevonden. En daar breng ik NU verandering in. In 2022 wil ik een Retail Revival zien. Mijn missie: make retail GREAT again.

Hoe? Met de Retail School waarbij ik de handen in elkaar sla met 4 experten. Mensen waar ik echt mee heb samengewerkt. Echte successen, echte referenties, echte aanbevelingen. Al benieuwd geworden? KLIK HIER.

De komende weken vlieg ik er in om jou te inspireren met heel wat gratis inspiratie. Ik deel mijn ervaringen en kennis. Mijn falen en fouten, zodat jij ze niet hoeft te maken. Ready? Set! Go!


Abonneer je nu al vast op het Youtube kanaal en mis geen enkele video met retailverhalen.


Noteer alvast maandag 24 januari in jouw agenda voor het Retail Kick Off event. Een leuke locatie, food & drinks en de beste tips en tricks van onze 4 experten. Een avond boordevol retailinspiratie en een heus netwerkmoment met andere retailers. Nu nog aan vroegboekkorting.


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page